2-tact Ela Wichowska

Ela is ingenieur en heeft zestien jaar gewerkt bij een ICT multinational. Ze heeft leidinggegeven aan een internationaal team van technisch -commerciële professionals. Daarna heeft ze twaalf jaar gewerkt bij een middelgroot adviesbureau als consultant op het gebied van organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. In 2014 startte ze met twee collega’s haar eigen adviesbureau WoW-consult. Klanten omschrijven haar als iemand die complexe situaties naar kleine, haalbare stapjes weet te vertalen waardoor ze mensen en teams aan de slag krijgt. Haar expertise is het vernieuwen van de manier van werken in teams en organisaties, leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling.

Ela staat stevig met beide benen op de grond. Wat ze belooft, doet ze ook. Ze houdt van samenwerken en samen ontwikkelen. Ze wil mensen raken en in beweging brengen. Ze gaat graag de diepte in met mensen, op zoek naar gesprekken die ertoe doen en op zoek naar resultaat. Daarbij weet ze energie en interne motivatie aan te boren. Ze is niet bang om de confrontatie aan te gaan maar doet dit altijd met hart voor de ander. Puttend uit persoonlijke ervaring wil ze anderen ook stimuleren om lef te hebben, zich uit te spreken en initiatief te tonen.

Certified Management Consultant, lid van OOA, MBTI gecertificeerd, School voor coaching gecertificeerd, Register Consultant bij CMI, lid van NOLOC, RET gecertificeerd