2-tact Murielle Heybroek

Murielle werkte de eerste 6 jaar van haar carrière als adviseur bij Ernst & Young Consulting. Na 10 jaar werken bij een middelgroot kantoor startte ze in 2014 met twee collega’s haar eigen adviesbureau WoW-consult. Klanten omschrijven haar als iemand die op een ontwapenende manier in contact treedt met mensen, van managementteam tot werkvloer. Haar expertise is vernieuwen van manier van werken bij teams en organisaties, leiderschaps-, talent- en teamontwikkeling en persoonlijke coaching.

Murielle luistert, stelt vragen en vraagt vooral door. Ze is steeds weer op zoek naar de wil van mensen. Datgene waar ze blij van worden of van in beweging komen. Haar kracht is het speelveld overzien, scherp observeren, aanvoelen wat er nodig is en hoe dat aan te pakken. Samen met de klant! Daarnaast is ze praktisch: ze organiseert zaken, houdt overzicht, is oplossingsgericht en zet graag dingen in gang met gedrevenheid en enthousiasme. Als begeleider van groepen noemt ze zichzelf graag een waarderend facilitator. Met oog voor de wil en wat er goed gaat krijgt ze groepen aan de slag om verder in hun kracht te komen. Ze brengt leren graag zo dicht mogelijk naar de praktijk. Zodat het ook echt gaat werken!

Sociaal & organisatie psycholoog NIP, MBTI en OPQ gecertificeerd, School voor coaching gecertificeerd, Appreciative facilitator, RET gecertificeerd.