.

Nieuwe inspiratiedagen in 2016

 

Op 1, 2 & 3 juni en op 14, 15 en 16 september is het wederom mogelijk om deel te nemen aan de inspiratiedagen op onze vaste stek in België. Tijdens deze dagen is er voor iedere deelnemer wel een moment dat hij/zij uit zijn/haar comfortzone wordt geholpen. Daar geloven wij namelijk in, loslaten van ingesleten patronen. Juist daar ontstaat ontvankelijkheid voor nieuwe impulsen en invloeden.

Het programma bevat een mix van mentale, fysieke en sociale activiteiten. Door momenten van stilte en  reflectie te combineren met monologen, dialogen en fysieke activiteiten ontstaan de juiste omstandigheden om geïnspireerd te raken.  Uiteraard wordt er rekening gehouden met fysieke mogelijkheden. Dat geldt trouwens ook voor dieet of andere wensen. We houden vooraf een intake waarmee het programma zoveel mogelijk wordt afgestemd op de individuele wensen.

Ontspanning door inspanning, gezelligheid, nieuwe inzichten en contacten in een veilige context onder deskundige begeleiding.

Dit alles vindt plaats midden in de natuur, maar wel uitermate comfortabel. De spreekwoordelijke bourgondische gastvrijheid is hier nog van toepassing.

Voor meer informatie: www.2-tact.nl/wat-we-doen/inspiratie-dagen

 

 

TOP