2-tact Community of Professionals Projectmanagement

Wat is een CoP?

Een CoP is een Community van Professionals, die gezamenlijk vraagstukken, uitdagingen of nieuwe theorieën/werkwijzen verkent en waar mogelijk oplossingen genereert. In dit geval een expeditie dwars door het landschap van projectmanagement. We hebben het gereedschap, de kaarten, en een kompas, … maar de weg zoeken we samen. Een zoektocht naar andere manieren van denken en doen door het bestuderen van weerbarstige vraagstukken uit ieders werkpraktijk. Welke factoren bepalen jouw handelen? Hoe wordt je effectiever, zowel richting opdrachtgever(s), projectteam als naar de rest van de organisatie? Een CoP kent een ‘facilitator’ die het leerproces ondersteunt en daar waar nodig theorie of andere zaken inbrengt. 

Voor wie is deze CoP bedoeld?

Ben jij Projectleider, project of programma-manager, dan ben je van harte welkom bij een van onze CoP’s. Elke C0P bestaat uit 4 tot 8 deelnemers. We kijken bij de indeling van de groepen naar leeftijd, ervaring, diversiteit en vraagstukken. Kortom, we houden bij de samenstelling van de CoP’s zo veel mogelijk rekening met ieders individuele leerwensen.
Als je interesse hebt voor de CoP, vul dan het aanmeldingsformulier op deze pagina in, of neem voor meer informatie contact met ons op. De CoP projectmanagement kan, wanneer er voldoende deelnemers zijn elk moment van start gaan. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur. Je inschrijving is definitief op het moment dat deze is betaald.

Wat bieden wij jou?

Onze COP-begeleiders zijn ervaren organisatieadviseurs. Dat wil zeggen, degelijk onderlegd in projectmanagement en coaching/begeleiding van individuele en collectieve leerprocessen.  Waar nodig brengen zij -actuele- theorie en eigen ervaringen in.

Hoe ziet het programma eruit?

De CoP bestaat uit een serie van zes bijeenkomsten.
We starten met een intakegesprek, daarna volgt de eerste sessie van 9.00 tot 17.00.
Vervolgens is er eens in de twee maanden een sessie van 1 dagdeel.
De planning wordt in onderling overleg opgesteld.

Locatie:                  Kantoor 2-Tact te Amersfoort

Investering:         € 1450,- pp. incl. locatie & koffie en thee (excl. btw).

Alle benodigde  informatie is ook te vinden in de flyer die op deze pagina is te downloaden.